Întreabă-ne aici sau programează-te!
Pacient Nou
Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații sau informāri de marketing despre tratamentul solicitat.
*Toate câmpurile sunt obligatorii
**Oferta promoțională este dedicată exclusiv pacienților noi și se activează doar online, prin completarea formularului.
***Vezi Regulamentul campaniei


DE CE SĂ ALEGI KronDent-DENT ESTET

icons
ALL IN ONE CLINIC®

Toate investigațiile necesare sunt realizate într-o singură zi, în KronDent-DENT ESTET.

icons
DIAGNOSTIC MULTIDISCIPLINAR

Acuratețea diagnosticului este garantată de o echipă medicală performantă din care fac parte specialiști certificați internațional în toate ramurile stomatologiei, atent selectați și cu experiență dovedită în practică.

icons
PROTOCOL DE360Safety®

Respectăm protocoale stricte de sterilizare pentru a garanta siguranța tratamentului. Toate protocoalele sunt conforme cu reglementările Colegiului Medicilor Dentiști și îmbogățite cu elemente din protocoalele clinicilor dentare din Germania, UK, SUA și Franța.

CE INCLUDE NEW SMILE PACK

New Smile. New reasons to enjoy life.

 • Consultație de specialitate

Întâlnirea cu medicul dentist are loc în sala de tratament după realizarea fotografiilor de investigație și presupune, în primul rând, parcurgerea fișei pacientului și discuția despre istoricul tău medical.

Medicul va realiza examenul clinic oral, completând observațiile din cadrul anamnezei cu detalii de ajutor, pentru ca tu să înțelegi situația dentară în ansamblu.

 • Radiografie digitală

După consultație, medicul îți va solicita realizarea unor investigații radiologice digitale de tip OPG (radiografie digitală panoramică). Acest tip de investigație clinică îl ajută pe medicul tău coordonator să stabilească cu precizie diagnosticul și să planifice mult mai riguros planul de tratament.

KronDent-DENT ESTET are integrat un centru de radiologie digitală cu aparatură de imagistică dentară de ultimă generație.

 • Profilaxie Bright & White

Pentru a ne asigura de sănătatea dentară pe termen lung, recomandarea medicilor este de a urma un plan de prevenție care include igienizarea profesională de două ori pe an.

Aceste măsuri profilactice permit înlăturarea completă a plăcii bacteriene și a tartrului.

PROGRAMEAZĂ-TE

Extra beneficii incluse:

15%

reducere la obturația fizionomică la microscop

50%

reducere la Albire dentarā Pure White Experience

EXPERIENȚA KronDent-DENT ESTET

Regulamentul campaniei:

 • Oferta promoțională este dedicată exclusiv pacienților noi.
 • Planul de tratament va fi stabilit de echipa medicală KronDent-DENT ESTET și agreat împreună cu pacientul.
 • Extra beneficiile din campanie pot fi accesate după prezentarea planului de tratament, începând cu a doua vizită la clinică.
 • Campania se desfășoară exclusiv online.
 • Perioada campaniei: 28 aprilie – 28 iunie 2021.
 • TE AȘTEPTĂM
  ÎN CLINICA NOASTRĂ

  KronDent-DENT ESTET

  Strada Castelului 108, Brașov

  0723 484 316

  Program:
  Luni- vineri: 8-19
  Sâmbătă și Duminică: Închis