Tratamente dentare

Ortodontie

Tratamentele ortodontice corecte si care aduc beneficii reale pacientului nu sunt tratamente care aliniaza doar dintii, sunt tratamentele in care se tine cont si de ocluzie si de estetica faciala . 

Punem accent in special pe construirea unor rapoarte corect dentare si dentofaciale. De asemena integram ortodontia intre celelalte ramuri ale medicinei dentare pentru a aduce pacientului beneficii maxime in urma unui tratament complex : tratamente ortodontice dupa incheierea tratamentului parodontal, tratamente ortodontice inaintea tratamentelor protetice complexe pentru rezultate mai estetice sau mai stabile functional si de asemenea tratamente ortodontice pentru tratarea afectiunilor articulatiei temporomandibulare.

CLEAR ALIGNER TREATMENT(INVISALIGN, CLEAR ALIGNER, KLARALIGN, F22 ALIGNER etc.) aparate ortodontice invizibile – nr. 1 in topul trend-urilor ortodontice, are o creștere a cererii exponentiala și nu e de mirare având in vedere avantajele clare: aproape invizibile, ușor de igienizat, permit o bună igienă orală datorită faptului că se pot îndepărta de pe arcadele dentare și permit periajul dentar. In cazurile ușoare un alt avantaj este timpul redus de aliniere a dinților spre deosebire de tratamentul ortodontic clasic in aceleași cazuri.

DISPOZITIVE DE ANCORAJ TEMPORAR – MINIIMPLANTURI ORTODONTICE/ MINI PLACUțE ORTODONTICE – un alt trend care capătă tot mai mulți adepți in rândul medicilor ortodonți datorită posibilităților nelimitate de tratare a cazurilor care, pana nu demult, aveau nevoie și de intervenție chirurgicală. Ne dau posibilitatea să transformam cazuri grele in cazuri foarte ușoare, lucru care pana acum câțiva ani era doar un vis.

CARRIERE MOTION 3D – un alt dispozitiv ușor de folosit de către pacient și comod care, ne aduce rezultate spectaculoase.

APARATUL DENTAR CLASIC – metalic, ceramic sau din safir este cel mai accesibil pentru pacient din punct de vedere financiar si un tratament ortodontic „ all around” , Cu toate ca a aparut de multa vreme, bracketii au evoluat foarte mult pe parcusul timpului. Acum toti bracketii sunt  incarcati „ cu informatie” si permit rezolvarea tuturor malpozitiilor dentare.

Indiferent ca sunt metalice, din ceramica sau safir, ele le functioneaza dupa aceleasi principii si fac acelasi tratament, diferenta este doar de aspect si vizibilitate, cele ceramice sau din safir fiind mai discret vizibile.

APARATELE DENTARE MOBILE si APARATELE BIOFUNCTIONALE – sunt foarte utile doar in ortodontia pediatrica.

© 2021 KronDent - DENT ESTET | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate

Descoperă
Campaniile Active