Tratamente dentare

Profilaxie dentara

Este pentru noi cea mai importanta ramura a stomatologiei, aceasta este sub atentia fiecarui pacient dar si o grija pentru noi pentru ca doar cu ajutorul ei putem mentine tratamentele efectuate sub un control si echilibru permanent, dar si pentru a preveni aparitia unor afectiuni sau complicatii.

Medicii clinicii Krondent va ajuta cu indrumari privind igina orala, avantajele folosirii periutei electrice, tehnica unui periaj corect, utilizarea firului dentar, firului de matase interdentar, tehnica folosirii periutelor speciale interdentare, igiena lucrarilor protetice fixe si mobilizabile, igiena lucrarilor pe implante cat si igiena tesuturilor moi.

Tratamentul profilactic se desfasoara cu cea mai mare atentie de catre personalul medical sub anestezie locala daca este necesar, folosind anse parodontale fine care patrund in cele mai inaccesibile zone indepartand astfel depozitele de tartru subgingival, folosind Air Flow ul pentru a indeparta petele dentare si placa dentara interdentara sub actiunea jetului de aer combinat cu microparticule de bicarbonat si in incheiere periajul dentar profesional.

La finalul tratamentului profilactic, fiecare pacient va primii un protocol parodontal personalizat in functie de fiecare situatie si nevoie in parte in care va fi mentionat tipul si marimea periutelor interdentare, felul floss.ului interdentar si tipul apei de gura pe care va urma sa o utilizeze, cat si perioada necesara.

Post tratament parodontal

Boala parodontala este o boala care recidiveaza . Exista categorii de pacienti al caror organism nu lupta bine cu aceasta boala si din acest motiv acesti pacienti au risc mai mare de recidiva abolii.


De aceea, este esential ca pacientul sa pastreze un contact permanent cu medicul parodontolog, sa efectueze constant etape de mentinere a rezultatelor, sa incerce sa adopte un nivel crescut de igiena orala pe tot parcursul vietii, sa nu fumeze, sa reduca pe cat posibil nivelul de stres si sa tina sub control alte patologii asociate.


Noi monitorizam cu strictete evolutia post tratament parodontal in special in cazul pacientilor care au risc crescut / mediu de recidiva, insa acest lucru necesita si o colaborare stransa medic –pacient si respectarea cu strictete a graficului de igienizari paradontale propus de catre medic. 

© 2021 KronDent - DENT ESTET | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate

Descoperă
Campaniile Active