Tratamente dentare

Protetica si Estetica

Coroanele dentare sunt folosite pentru a restaura functionalitatea si estetica dintilor afectati structural sau pentru a proteza implanturile dentare. Atunci cand gradul de distructie al dintelui este prea mare, culoarea foarte modificata datorita pierderii vitalitatii dintelui sau cand e necesar a fi inlocuite coroane si punti dentare foarte vechi solutia este “imbracarea”, adica acoperirea dintelui in totalitate.

Coroanele pot fi fabricate din ceramica si pot avea un schelet,o structura de ranforsare interna, care nu este vizibila, din metal, zirconiu sau coroanele pot sa fie integral ceramice. Vom alege cel mai bun tip de coroana pentru a imbina estetica si rezistenta.

Cele mai durabile sunt coroanele din zirconiu. Acest material a revolutionat stomatologia datorita proprietatilor exceptionale, fiind extrem de dur dar in acelasi timp translucid, lasand sa treaca lumina si biocompatibil cu dintii si tesuturile inconjuratoare. Nu contine metal si este inert chimic, nu provoaca alegii ,permitand o integrare rapida si fara riscuri. Poate ajunge la o estetica deosebita datorita imbunatatirilor chimice si structurale care i-au fost aduse de catre producatori pe parcursul anilor.

© 2021 KronDent - DENT ESTET | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate

Descoperă
Campaniile Active